Странно, подобно на научна фантастика събитие, което се случи в северната

...
Странно, подобно на научна фантастика събитие, което се случи в северната
Коментари Харесай

Мистериозен обект излетя от облак в небето на Великобритания. Какво е това? СНИМКИ

Странно, сходно на научна фантастика събитие, което се случи в северната част на Глостършър във Англия вечерта на 10 септември, остави хората в неразбиране.

Местните поданици видяха тайнствен обект, излитащ от облак, като нещо от научнофантастичен филм. Мнозина в обществените мрежи се чудеха какво тъкмо е това. Един кадър демонстрира дълъг облак над покривите с повтарящи се мълнии в него. Тогава очевидци на събитията видели по какъв начин от облака ненадейно изхвърчал обект. Много хора спекулираха, че би трябвало да е " НЛО ", съобщава Mirror.
 проблясък в небето на Обединеното кралство Снимка: GloucestershireLive  проблясък в небето на Обединеното кралство Снимка: GloucestershireLive
Марк Рейви от Longlevens, който снима злокобната сцена, сподели: " Има обект, който лети отляво надясно от облака. Не знам какво е... някакви хрумвания? "

Друг очевидец, прочут като RavenWolf, направи няколко фотоси на облака и сподели: " Бурята не се чу и ние също забелязахме външни странни аномалии в небето. Обектът, който виждате, би трябвало да е корав, тъй като мълнията не го прави транспарантен като облаците ".

Докато Джеф Мейс вярваше, че отговорът на загадката е по-скоро „ земен “, в сравнение с извънземен: „ Гледах целия епизод на Abbeymead и гледах по какъв начин самолетът лети наляво и надясно около облака и също летеше към и надалеч от облака. „ Предполагам, че това е правилно. Беше аероплан от метеорологична работа, който изследваше необикновени метеорологични феномени. “

Съобщава се, че това събитие постоянно се назовава вътрешнооблачна гръмотевица, при която светкавицата остава напълно в облака. Същият случай беше следен и в елементи от Уест Мидландс, Уелс и Югозапад.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР